De lekkerste koffiebonen!

De oprichters van Caffè Onesta hebben samen een halve eeuw ervaring in de koffiebranche. De koffieboon heeft voor ons geen geheimen meer! En met onze horeca ervaring, begrijpen we als geen ander waar jij als ondernemer mee te maken hebt als het om koffie gaat. Daarom hebben wij van de lekkerste koffiebonen heerlijke melanges samengesteld.

We vinden dat de koffiemarkt qua prijs en kwaliteit niet in verhouding staat. Dat kan veel eerlijker. Zo werd het eerste zaadje gekweekt voor de eerlijke koffie van Caffè Onesta. Het resultaat is dat wij nu onze eigen koffiebonen doppen. 🙂

Ons doel is exclusieve koffie te leveren voor een eerlijke prijs. We laten zelf koffie melangeren, we proeven en keuren. Pas als wij de echte smaak te pakken hebben zijn we tevreden. Want we zijn erop gebrand de beste smaak en aroma te creëren.

Raymond Donker
“De koffieboon heeft voor mij geen geheimen meer. Dat is ook niet zo gek, na 20 jaar ervaring in de koffiebranche. Misschien ken je mij wel van mijn tijd bij Simon Levelt, Douwe Egberts of Smit & Dorlas Koffiebranders.”

André Visser
“Met 26 jaar horeca- en koffie ervaring snap ik hoe belangrijk koffie is voor de ondernemer. Die ervaring maakt dat servicegerichtheid en flexibiliteit voor mij vanzelfsprekend is. En dat komt goed van pas want niets is erger dan zonder goede koffie te zitten. Ik doe er dan ook alles aan om dát te voorkomen!”

Pin It on Pinterest

Share This